Noodles cu legume și pui

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • ardei gras roșu, galben, verde
  • ardei iute
  • 2 căței de usturoi
  • 1/2 piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină de grâu
  • ulei de susan
  • bambus – conservă
  • sos dulce acrișor
  • sos de soia
  • 1 pungă tăiței noodles
  • semințe de susan
Noodles cu legume și pui

Etape în prepararea rețetei:

  1. Tăiați legumele julien, iar pieptul de pui cubulețe.
  2. Condimentați puiul cu sare și piper, adăugați 2 linguri de făină de grâu și amestecați bine. Într-o tigaie, adăugați 3 linguri de ulei de susan și rumeniți puiul. Scoate-ți puiul într-un vas.
  3. În aceeași tigaie în 2 linguri de ulei de susan, adăugați toate legumele, condimentați cu sare și piper și lăsați-le la foc iute câteva minute până își schimbă ușor textura. După care adăugați 200 gr bambus, 300 gr sos dulce-acrișor, 50 ml sos de soia.
  4. Peste amestecul de legume și sos, adăugați pieptul de pui, amestecați până se omogenizează.
  5. Fierbeți tăițeii respectând indicațiile de pe ambalaj.
  6. Așezați tăițeii și sosul pe o farfurie și presărați semințe de susan.

Vă urăm spor la gătit și poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube și Like&Share paginii de Facebook.