Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 ceapă
- ardei gras roșu, galben, verde
- ardei iute
- 2 căței de usturoi
- 1/2 piept de pui
- sare
- piper
- 2 linguri făină de grâu
- ulei de susan
- bambus – conservă
- sos dulce acrișor
- sos de soia
- 1 pungă tăiței noodles
- semințe de susan
Etape în prepararea rețetei:
- Tăiați legumele julien, iar pieptul de pui cubulețe.
- Condimentați puiul cu sare și piper, adăugați 2 linguri de făină de grâu și amestecați bine. Într-o tigaie, adăugați 3 linguri de ulei de susan și rumeniți puiul. Scoate-ți puiul într-un vas.
- În aceeași tigaie în 2 linguri de ulei de susan, adăugați toate legumele, condimentați cu sare și piper și lăsați-le la foc iute câteva minute până își schimbă ușor textura. După care adăugați 200 gr bambus, 300 gr sos dulce-acrișor, 50 ml sos de soia.
- Peste amestecul de legume și sos, adăugați pieptul de pui, amestecați până se omogenizează.
- Fierbeți tăițeii respectând indicațiile de pe ambalaj.
- Așezați tăițeii și sosul pe o farfurie și presărați semințe de susan.
Vă urăm spor la gătit și poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube și Like&Share paginii de Facebook.