Paste cu hribi și sos alb

Ingrediente:

  • 250 gr hribi
  • 1 cățel de usturoi
  • 300 ml smântână lichidă
  • 150 gr brânză cu mucegai albastru
  • 400 gr paste
  • pătrunjel
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
Paste cu hribi și sos alb

Etape în prepararea rețetei:

  1. Curățați ciupercile de pământ și apoi feliați-le. Tăiați cubulețe brânza cu mucegai. Tocați mărunt pătunjelul.
  2. Căliți ciupercile în ulei de măsline, adăugați un cățel de usturoi pisat, condimentați cu sare și piper.
  3. Peste ciupercile călite, adăugați smântâna lichidă și cubulețele de brânză.
  4. Peste sosul obținut, adăugați pastele fierte. Amestecați până se omogenizează. La final adăugați pătrunjelul tocat.

Poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pagina de Facebook.