Ingrediente
- 50 gr unt
- 3 căței de usturoi
- 200 ml smântână lichidă de gătit
- 1 cană parmezan ras
- pătrunjel verde
- bacon
- 250 gr paste tagliatelle

Etape de preparare a rețetei:
- În tigaie topiți untul, adugați usturoiul pisat, condimentați cu sare și piper.
- Adăugați smântâna lichidă și parmezanul ras, amestecați la foc mic până se omogenizează sosul.
- Peste sosul obținut presărați pătrunjel verde tocat mărunt.
- Într-o tigaie, prăjiți feliile de bacon, pe ambele părți, până devin crocante.
- Fierbeți pastele în apă cu sare, respectând indicațiile de pe ambalaj. Noi am folosit paste tagliatelle dar puteți folosi orice fel de paste preferați.
- Peste pastele fierte, adăugați sosul și presărați bacon crocant pe deasupra.
Încercați această rețetă rapidă, ușor de gătit și foarte delicioasă. Dacă v-a plăcut, nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pe pagina de Facebook. Vă mulțumim și vă dorim poftă bună!