Ingrediente:
- Bacon 100 gr
- Ciuperci 4-5 buc
- Ulei de masline
- Sare, Piper
- Zahar brun 1 linguriță
- Sos de roșii 1 litru
- Oregano și busuioc
- Usturoi 1 cățel
- Paste fierte 350 gr
- Parmezan 30 gr

- Prăjiți feliile de bacon pe ambele părți, până devin crocante.
- După ce ați scos feliile de bacon din tigaie, adăugați 2 lingurițe ulei de măsline și ciupercile tăiate, pe care le condimentați cu sare și piper și le prăjiți până devin rumene.
- Peste ciupecile prăjite adăugați 1 linguriță de zahăr brun și 1 litru de suc de roșii (bulion).
- Lăsați totul la fiert aproximativ 20 de minute (până ajunge la consistența unui sos) și adăugați frunze de busuioc și oregano tocate mărunt (puteți folosi și uscat).
- La sfârșitul preparării, adăugați usturoiul pisat și opriți preparatul din gătit pentru a păstra aroma usturoiului.
- Adăugați în sos, pastele fierte după indicațiile de pe ambalaj. Noi am folosit fusilli dar puteți folosi orice fel de paste preferați.
- După ce le așezați în farfurie, presărați baconul crocant fărâmițat și parmezan ras.
Vă dorim spor la gătit și poftă bună!
Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube!