Burger

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de porc
  • 10 chifle medii
  • 2 cepe
  • 10 felii bacon
  • 10 felii cașcaval
  • 1-2 roșii
  • 4-5 castraveți murați
  • salată verde
  • 2 căței de usturoi
  • muștar
  • unt
  • 2 linguri sos chilli
  • 10 linguri maioneză
  • ketchup
  • fulgi de chilli
  • sare
  • piper
Burger

Etape în prepararea burgerului:

  1. Pregătiți compoziția pentru burgeri: amestecați carnea tocată cu o ceapa răzălită fin, 2 linguri de muștar, 1 linguriță de fulgi chilli (opțional), sare, piper. Amestecați bine până se omogenizează. Formați 9-10 burgeri!
  2. Într-un bol, amestecați maioneza cu sosul chilli și 2 căței de usturoi.
  3. Feliați legumele: roșiile, castraveții, ceapa. Spălați frunzele de salată.
  4. Într-o tigaie, adăugați câteva cubulețe de unt și prăjiți chiflele tăiate în jumătate.
  5. Prăjiți baconul până devine crocant.
  6. Prăjiți burgerii pe ambele părți iar când sunt aproape gata, adăugați o felie de cașcaval și lăsați până se topește.
  7. Ungeți partea de jos a chiflei cu muștar, peste așezați felia de salată verde, burgerul cu cașcavalul, sosul de maioneză cu chilli, baconul, rondelele de ceapă, castravetele feliat, felia de roșie, puneți capacul uns cu ketchup.

Vă dorim spor la gătit și poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pagina de Facebook.