Crochete de cartofi

Ingrediente:

  • 10 cartofi medii
  • 300 gr telemea maturată
  • 2 ouă
  • pesmet 200 gr
  • parmezan 150 gr
  • semințe de chimen
  • sare
  • piper
Crochete de cartofi

Etape în prepararea rețetei:

  1. Fierbeți cartofii în coajă. După ce s-au răcit îi curățați și dați pe răzătoare.
  2. Adăugați peste cartofi ouăle, telemeaua rasă, condimentați cu sare și piper. Amestecați până ce compoziția este omogenă.
  3. Într-un vas, amestecați pesmetul cu parmezanul ras.
  4. Formați crochetele, presărați semințe de chimen pe ambele părți, dați crochetele prin amestecul de pesmet și parmezan.
  5. Așezați crochetele într-o tavă cu hârtie de copt, coaceți la temperatura de 250 grade (sau la temperatura maximă), până se rumenesc, aproximativ 20 min. La mijlocul intervalului, întoarceți crochetele.

Poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pagina de Facebook.