Deliciu cu cartofi

Ingrediente:

  • 10 cartofi medii
  • 6 crenvurști
  • 6 ouă
  • 200 gr mozzarela
  • 50 gr unt
  • 1 ceapă verde
  • pătrunjel
  • roșii
  • sare
  • piper
Delciu cu cartofi

Etape în prepararea rețetei:

  1. Fierbeți cartofii (vechi) în coajă, când sunt reci îi curățați și zdrobiți.
  2. Tăiați crenvurștii cu grijă, și prindeți capetele cu o scobitoare.
  3. Peste cartofi, adăugați untul, condimentați cu sare și piper, amestecați până când se omogenizează.
  4. Acoperiți o tavă cu hârtie de copt și așezați amestecul de cartofi într-un strat uniform, împărțiți suprafața în 6 părți egale.
  5. Presărați mozzarela, peste așezați crenvurștii, iar în interiorul crenvurștilor puneți câte un ou, pe cartofi adăugați ceapa verde. Condimentați cu sare și piper.
  6. Gătiți la cuptorul încins, 20-30 de minute, la 180 grade Celsius, până când oul este gătit după preferințe.

Dacă v-a plăcut rețeta noastră, vă invităm să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pe Facebook.