Ruladă cu cartofi

Ingrediente:

  • 6-7 cartofi medii
  • 200 gr spanac
  • 250 gr bacon
  • 100 gr parmezan
  • 8 felii cașcaval
  • 150 gr mozzarella
  • 3 căței de usturoi
  • Ulei de măsline
  • Pătrunjel
  • Sare
  • Piper
Rulada cu cartofi

Etape în prepararea rețetei:

  1. Curățați și feliați cartofii în felii subțiri.
  2. Într-o tavă cu hârtie de copt, presărați parmezanul peste care așezați feliile de cartofi astfel încât să se suprapună ușor, presărați din nou parmezan, condimentați cu sare și piper. Coaceți la cuptor timp de aproximativ 30 de minute, la 180 de grade, până cartofii sunt rumeniți.
  3. Între timp, într-o tigaie, gătiți baconul până devine crocant.
  4. Continuați cu spanacul, până se înmoaie, adăugați 3 căței de usturoi pisat, condimentați cu sare și piper.
  5. Scoateți cartofii din cuptor, peste aceștia așezați feliile de cașcaval, baconul, spanacul, mozzarella răzuită, sare și piper.
  6. Formați rulada cu cartofi, cu ajutorul hârtiei de copt. Presărați parmezan pe deasupra și coaceți la cuptorul încins la maxim, pentru încă câteva minute.
  7. Pentru un plus de prospețime, presarați pătrunjel verde.

Poftă bună! Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube, Like&Share pagina de Facebook.